top of page

05

PRESSE

Her finner du oppdatert informasjon om arrangementet og info som fritt kan brukes. Ved spørsmål, kontakt pressekontakt.

Pressekontakt: Marianne Strand

Den 12. utgaven av Spark VM Utfor går av stablene 10 Februar 2024 i Minneåsvegen i Hurdal. Med gode snøforhold ser årets VM ut til å bli tidenes folkefest. Flere områder langs løypa er allerede markert av ivrige publikummere, og påmeldingene starter 15. desember for deltakerne. 

 

Startskuddet går klokken 11:00, fra Hermods Plass i toppen av Minneåsvegen. Målstreken finner sted 4,5 kilometer lenger ned, ved Hurdal Rådhus. Man kan delta i ulike klasser, så her finnes noe både for de som kun har lyst til å ta det som en "kosetur", de som vil kle seg ut og lage show eller om du har ihuga konkurranseinstinkt og har lyst til å komme først over målstreken. Påmelding gjøres via EQtiming, og er nå åpen.

 

«Vinterens vakreste eventyr» ble arrangert for første gang i februar 2011. Det ble dratt i gang av arrangementsgruppa «Fraspark Hurdal». I 2018 tok Hurdal IL over som hovedarrangør. Arrangementet har virkelig engasjert, og det har vært opp imot 1000 deltakere ned den 5 km lange løypa som går fra Hermods Plass til Hurdal Torg. Arrangementet har blitt en skikkelig folkefest i hjertet av Hurdal, som inkluderer alle! Deltakere i alle aldre, ulike funksjonsnivå, et hav av nasjonaliteter og ikke minst alle tilskuerne som til sammen gjør arrangementet til en folkefest! Vi anslår at det har vært 2-3000 personer i og rundt løypa som publikum de siste årene vi har arrangert. 

 

Hurdal IL og Spark Komiteen ser frem til tidenes SparkVM, og melder om godt vært, godt sparkføre og meget god stemning nedover løypa den 10. Februar. Er det en dag man skal ta turen til Hurdal, er det nettopp denne!

bottom of page