02

Spark VM Utfor.  

Historien

«Vinterens vakreste eventyr» ble arrangert for første gang i februar 2011. Det ble dratt i gang av arrangementsgruppa «Fraspark Hurdal». I 2018 tok Hurdal IL over som hovedarrangør. Arrangementet har virkelig engasjert, og det har vært opp imot 1000 deltakere ned den 5 km lange løypa som går fra Hermods Plass til Hurdal Torg. Arrangementet har blitt en skikkelig folkefest i hjertet av Hurdal, som inkluderer alle! Deltakere i alle aldre, ulike funksjonsnivå, et hav av nasjonaliteter og ikke minst alle tilskuerne som til sammen gjør arrangementet til en folkefest! Vi anslår at det har vært 2-3000 personer i og rundt løypa som publikum de siste årene vi har arrangert.  

 

I 2020 skulle Spark VM vært arrangert for 10.gang, men måtte for første gang avlyses på grunn av snømangel. Når vi nå i år også må avlyse det ordinære arrangementet på grunn av situasjonen verden befinner seg i, ønsker vi å få til et alternativ for dem som allikevel vil ut på meiene. Derfor blir det et virtuelt Spark VM i år. Meld dere på og bli med du også. Også håper vi at vi ser deg på sparken i Hurdal i 2022

 

Samtidig vil vi benytte anledningen til å takke alle våre samarbeidspartnere og frivillige opp gjennom 10 år, ingen nevnt - ingen glemt. Arrangementet krever ekstremt mye av både dugnadstimer og utstyr. Vi hadde ikke klart oss uten hver og en av dere og VM Spark Utfor hadde ikke vært det eventyret det er uten dere!