top of page

02

Spark VM Utfor.  

Spark VM Utfor går av stablene 10. februar, med første startende klokken 11:00. Det blir god stemning langs løypa, og vi anbefaler å være tidlig ute for å sikre deg en god plass!

Målområdet ligger ved Rådhuset, og her vil det være en markedsplass med mulighet til å få kjøpt seg litt mat. Du finner også toaletter her, samt i "trafosvingen" og ved start.

Parkering er ved Hurdal Stadion og koster kroner 100. Oppfordrer til betaling med Vipps (nr 508973, Parkering Hurdal IL). 

Handicapparkering utenfor Hurdal Skole og Kultursenter.

Historien

«Vinterens vakreste eventyr» ble arrangert for første gang i februar 2011. Det ble dratt i gang av arrangementsgruppa «Fraspark Hurdal». I 2018 tok Hurdal IL over som hovedarrangør. Arrangementet har virkelig engasjert, og det har vært opp imot 1000 deltakere ned den 5 km lange løypa som går fra Hermods Plass til Hurdal Torg. Arrangementet har blitt en skikkelig folkefest i hjertet av Hurdal, som inkluderer alle! Deltakere i alle aldre, ulike funksjonsnivå, et hav av nasjonaliteter og ikke minst alle tilskuerne som til sammen gjør arrangementet til en folkefest! Vi anslår at det har vært 2-3000 personer i og rundt løypa som publikum de siste årene vi har arrangert.  

 

Spark VM arrangeres i Hurdal for 12. gang 10. februar. Dette er en gedigen folkefest hvor små og store sparker ned den 4,5 km lange løypa i Minneåsvegen fra Hermods Plass til Hurdal Torg. Man kan delta i ulike klasser, så her finnes noe både for de som kun har lyst til å ta det som en "kosetur", de som vil kle seg ut og lage show eller om du har ihuga konkurranseinstinkt og har lyst til å komme først over målstreken. Påmelding gjøres via EQtiming.

bottom of page