02

Spark VM Utfor.  

Historien

«Vinterens vakreste eventyr» ble arrangert for første gang i februar 2011. Det ble dratt i gang av arrangementsgruppa «Fraspark Hurdal». I 2018 tok Hurdal IL over som hovedarrangør. Arrangementet har virkelig engasjert, og det har vært opp imot 1000 deltakere ned den 5 km lange løypa som går fra Hermods Plass til Hurdal Torg. Arrangementet har blitt en skikkelig folkefest i hjertet av Hurdal, som inkluderer alle! Deltakere i alle aldre, ulike funksjonsnivå, et hav av nasjonaliteter og ikke minst alle tilskuerne som til sammen gjør arrangementet til en folkefest! Vi anslår at det har vært 2-3000 personer i og rundt løypa som publikum de siste årene vi har arrangert.  

 

Etter to år med avlysninger, er vi nå veldig klare for å arrangere Spark VM Utfor for 10.gang! Hold av datoen (12.februar) og meld dere på når påmeldingen åpner 15.desember. Da sees vi da?!:)

 

Samtidig vil vi benytte anledningen til å takke alle våre samarbeidspartnere og frivillige opp gjennom 10 år, ingen nevnt - ingen glemt. Arrangementet krever ekstremt mye av både dugnadstimer og utstyr. Vi hadde ikke klart oss uten hver og en av dere og VM Spark Utfor hadde ikke vært det eventyret det er uten dere!